Værdikæde kompetencer
Kvalitet til tiden

Kvalitet til tiden

En suveræn underleverandør leverer ikke alene kvaliteten – men er også værdiskabende. 

Vores vigtigste kompetence er at være en værdiskabende partner for vores kunder på alle niveauer. Vi har den viden, erfaring og maskinpark der skal til, for at kunne løfte vores kunders produktion hele vejen. Men vi har også viljen. Og det er ikke bare noget vi siger, det er noget vi mener. Som underleverandør eksisterer vi på baggrund af din konkurrenceevne, og derfor er det vores dybeste interesse at skabe værdi for din forretning.

Vi er dedikerede fagfolk, der samarbejder og hjælper nogle af landets dygtigste virksomheder og møder altid vores kunder i en åben og gensidig dialog.

Vi er overbeviste om, at vores interesse og forståelse for den enkelte kundes situation, er årsagen til at vores rådgivning gør en reel forskel, og at vores kunder kommer igen – år efter år.  

Kvalitet til tiden kompetencer

01. PRODUKTION

Hvad har du brug for at få produceret? 

Med L-tek får du en særdeles stærk leverandør i hånden. Vi har et perfekt mix af kompetente fagfolk med specialiseret viden og en moderne maskinpark. Det gør os i stand til at løfte de nyeste teknologier og processer med stor sikkerhed for præcision og ensartet udførelse.

Der er minimal efterbehandling på emnerne, og vi har mange automatiserede processer, der gør din produktion omkostningseffektiv med plads til udførlig kvalitetskontrol.

Vi bukker op til 320 ton og op til 4 meter emner. Vi afgrater aluminium og rustfri i 1.000 mm bredde.

Vi laserskærer med en standard nøjagtighed på +/- 0,1 mm i emner op til 4.000 x 2.000 mm i forskellige materialer som:

Stål op til 20 mm
Rustfri op til 15 mm
Aluminium op til 15 mm
Rør Ø15 til Ø300 mm
Firkantrør op til 200 x 200 mm
Andre materialer efter aftale

02. Montage

Leder du efter en montageleverandør med fokus på kvalitet? 

Har du krav til dine emners samlekvalitet, og leder du efter en leverandør, der er kendt for at levere et kontinuerligt højt kvalitetsniveau? Så er du landet det helt rigtige sted.

L-tek kan integrere på alle niveauer af din produktions- og værdikæde. Vil du vide mere om, hvordan vi kan håndtere en kvalitetssikret og konkurrencedygtig montage? Så kontakt os allerede i dag.

Vil du vide mere? RING: 86 48 72 95

03. Supply Chain Management

Vi er med hele vejen

L-tek har styr på alle de praktiske processer ude på gulvet i produktionshallerne. Men, hvad der er lige så vigtigt, er at vi kan dokumentere det. Vi har et særdeles effektivt system, der holder styr på alle processer lige fra råvareleverandør til slutbruger.

Det gør, at vores systemhåndtering fungerer som en mekanisk enhed, og vi kan med stor præcision og sikkerhed konstatere, hvornår vi kan levere de færdigbehandlede emner.

Supply Chain Management giver os et totalt overblik over hele produktionen. Det er et stærkt redskab for os, når vi rådgiver vores kunder i, hvordan vi kan skrue op for deres konkurrenceevne. Det er også på baggrund af dette system, at vi kan løfte vores kunder og integrere på alle niveauer af værdikæden.

Vil du vide mere? RING: 86 48 72 95

04. Integreret partner

Vi holder styr på processerne

Uanset om vi sørger for hele eller dele af din produktion, er dine produktionsprocesser i gode hænder hos L-tek. Vi tror på at en åben og gensidig dialog.

Vores kompetenceniveau kan integreres på alle niveauer af din værdikæde, hvilket giver dig frihed til at fastholde dit fokus på dine kernekompetencer.

Vores mange års viden og kompetenceniveau 

er din konkurrencefordel

Stærkere end Stål

Værdikæder Hvorfor l-tek?

VORES KOMPETENCENIVEAU ER DIN KONKURRENCEFORDEL

RÅDGIVNING

Gode råd skal gøre en forskel for din konkurrenceevne.

Specialiseret viden om alle de enkelte produktionsprocesser, teknologier og nye innovative muligheder sammen med en åben og gensidig dialog er grundingredienserne for vores rådgivning. 

Vores fornemmeste opgave er at skabe mere værdi. Vil du se mere? Klik her.

LASERSKÆRING

Vi er dedikerede specialister og har været det i årtier.  

Igennem årtier har vi arbejdet med laserskæring og hjulpet mange af landets dygtigste virksomheder med avancerede produktioner, hvor laserskæring har været nøglen til en hurtig, fleksibel og sikker produktion. Vi har meget at bidrage med, når det kommer til laserskæring.

MASKINLISTE

Bystronic 6,0 kw 3.000 x 1.500mm

Bystronic 6,0 kw 3.000 x 1.500mm

Bystronic Fiber 4,0 kw 4.000 x 2.000mm

Bystronic Fiber 8,0 kw 4.000 x 2.000mm

Bystronic Fiber 10,0 kw 3.000 x 1500mm

SVEJSNING

L-tek opfylder alle nye krav for CE-mærkning af bærende produkter i byggeri og vindmøller. Vi svejser i alle materialetyper og med de mest moderne og kosteffektive teknologier.

Certificeringer: ISO 9001, EN 1090-1:2009, ISO 3834-2:2005

Vi har stor fokus på optimering af både proces, flow og omkostninger for vores kunder. L-tek råder over 4 robotceller, der tillader os en effektiv automatiseret produktion. Vi håndterer emner der måler op til cirka 1.800 x 3.800 mm.

BUKNING

L-tek råder over 9 kantpressere i alle størrelser og med forskellige tonnager. Vi bukker op til 4.000 mm i længden og har maskiner med kapacitet op til 320 ton, og vi er klar til at lægge arm med de fleste bukkeopgaver. Men det handler ikke udelukkende om styrke. Erfaring har stor betydning. Vi har mange års erfaring på tværs af mange industrier, som tillader os at løse enhver bukkeopgave. Ingen bukkeopgaver er for små eller komplekse. Vi bukker i alle materialetyper (stål, rustfri, aluminium, messing, kobber, guld, sølv og visse kunstmaterialer). I kraft af vores certificeringer kan vi levere til blandt andet fødevareindustrien.

 

MASKINLISTE

Bystronic: 30 t. / 1.500 mm 

Bystronic 100 t. / 3.000 mm 

Bystronic 150 t. / 3.000 mm 

Bystronic 150 t. / 3.000 mm 

Bystronic 200 t. / 3.000 mm 

Darley 200 t. / 3.800 mm 

Bystronic 250 t. / 4.000 mm 

Bystronic Hämmerle 250 t. / 4.000 mm 

Bystronic 320 t. / 4.000 mm

Schröder svingbukker 4.000mm - Bukker op til 5mm stål og 3mm rustfri 

AFGRATNING

L-tek har tre anlæg til afgratning og behandler alle materialetyper.

Vi har også vibrationsafgratning, der er en særdeles omkostningseffektiv afgratningsproces. Det er især en fordel til mindre emner eller allerede bukkede emner.

Hos L-tek har vi særlig fokus på at stille større krav til mere berøringsvenlige kanter og overflader. Mange af vores kunder stiller krav til overfladebehandling og store krav til korrosionsbestandigheden af emnerne efterfølgende, er afgratningsprocessen nødvendig for at sikre kvaliteten og levetiden af deres produkter.

MASKINLISTE

Costa 1350 mm - afgrater begge sider på én gang til stål

Costa 1350 mm til rustfri og aluminium

Trowall Tromleafgratning max. 250 mm

SPÅNTAGNING

Præcision. Det er årsagen til at L-tek udmærker sig ved levering af avanceret CNC-drejning og -fræsning.

Vi samarbejder med håndplukkede fagfolk, der råder over omfattende maskinparker, og som er specialister i CNC-multitaskprocesser.

Vi sørger for præcisionsarbejde i et højt workflow ved at automatisere mange processer sammen med vores specialister. På den måde sikrer vi en konkurrencedygtig produktion i både mindre og større produktioner.

Vi serieproducerer for internationale virksomheder der har store krav til præcision og kvalitetskontrol, ligesom vi laver meget små produktioner til både store og små virksomheder.

Vi er kendt for at levere kvalitet til tiden med et særdeles højt kvalitetsniveau.

OVERFLADER

Til alle formål

Vi producerer emner der skal holde til lidt af hvert, og derfor stilles der store kvalitetskrav til vores kompetencer inden for overfladebehandling.

Vi leverer på tværs af mange brancher, som har givet os en stor erfaring. Når vi leverer emner til medico og fødevarebranchen, er kravene til kliniske overflade meget høje, og kvalitetsniveauet skal være konstant. Til vindmølleindustrien er kravene anderledes, men stadig meget høje for langtidsholdbare overflader, der kan holde til vejr og vind.

Med L-tek får du særdeles kompetente fagfolk i ryggen samt en fleksibel, sikker og omkostningseffektiv leverance af overfladebehandling i mange materialetyper.

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Vi er med HELE vejen

L-tek har styr på alle de praktiske processer ude på gulvet i produktionshallerne. Men hvad der er lige så vigtigt, er at vi kan dokumentere det. Vi har et særdeles effektivt system, der holder styr på alle processer lige fra råvareleverandør til slutbruger.

Det gør, at vores systemhåndtering fungerer som en mekanisk enhed, og vi kan med stor præcision og sikkerhed konstatere, hvornår vi kan levere de færdigbehandlede emner.

Supply Chain Management giver os et totalt overblik over hele produktionen. Det er et stærkt redskab for os, når vi rådgiver vores kunder i, hvordan vi kan skrue op for deres konkurrenceevne. Det er også på baggrund af dette system at vi kan løfte vores kunder og integrere på alle niveauer af værdikæden.

MONTAGE
Leder du efter en montageleverandør med fokus på kvalitet?
 
Har du krav til dine emners samlekvalitet, og leder du efter en leverandør, der er kendt for at levere et kontinuerligt højt kvalitetsniveau?
 
Så er du landet det helt rigtige sted. L-tek kan integrere på alle niveauer af din produktions- og værdikæde. Vil du vide mere om, hvordan vi kan håndtere en kvalitetssikret og konkurrencedygtig montage? Så kontakt os allerede i dag.
LAGER

Vi holder styr dit lager. 

L-tek har stor fokus på at tilbyde effektive løsninger og processer helt fra produktionsstart og hele vejen ud til din slutbruger. Der kan være store fordele i at samle produktion, logistik og lager hos L-tek.
LOGISTIK

Vi leverer varen til tiden. Skal vi også levere din?

Alt efter dine behov kan tiden være svær at styre i logistiske processer. Vil du have os til at sikre, at dine varer bliver leveret til tiden?

Så er dine leveringer i gode hænder hele vejen.

SAMLET LØSNING?

Vi kan hjælpe dig med at få fuld kontrol over ALLE dine processer.

Leder du også efter en leverandør, der har fokus på din konkurrenceevne, så du kan fastholde dit fokus på din kernekompetence? Uanset om du finder behov for at samle hele eller dele af din produktion hos L-tek, står vi altid inde for en åben dialog, samt et kompetenceniveau der kan integreres på alle niveauer af din værdikæde.

Vores mange års viden og kompetencenivau er din konkurrencefordel.

ALLE PROCESSER HOS L-TEK ER KVALITETSSIKRET. 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os – RING: 86 48 72 95

Contact us

L-TEK A/S

Auningvej 91 C,
DK-8961 Allingåbro, Nørager 

Phone: +45 86 48 72 95

CVR.: 27931170

NEWS

 

JOBS